despre Noi

BizAdv este compania care se ocupă cu proiectarea și vânzarea de soluții hardware și software, fiind specializată în dezvoltarea și cercetarea tehnologiilor de înaltă calitate. Tot ce face referire la asistența hardware, este gestionat direct de către o persoană din echipa noastră care, în urma unei analize precise a problemei, oferă soluția cea mai actuală și rapidă. Serviciul este complet și oferă o perspectivă de 360⁰ asupra întregului proiect, a problemelor ivite și a soluțiilor oferite. Orice configurație din lumea IT va fi dezvoltată și garantată cu asistență și întreținere eficientă.

Lideri în sectorul IT

Suntem o companie IT  foarte dinamică și ne motivează să punem lucrurile în mișcare. Ținem pasul cu vremurile pentru că ne dorim să îți oferim servicii inovative, potrivite cu nevoile tale actuale, pentru că numai așa putem crește împreună.

Specialitatea noastră este BUSINESS-UL TĂU! De aceea ne orientăm spre cele mai bune servicii și inovații IT, software și hardware, dar și cei mai priceputi oameni în care investim continuu.

BIZadv
Soft

Inovație și experiență

Serviciile noastre sunt actualizate permanent, preocuparea noastră continuă fiind de a dezvolta tehnologii hardware și software ce garantează clienților noștri o experiență de calitate care să îi favorizeze în mod real.

Ceea ce ne fac lideri în acest sector este cercetarea noastră privind cele mai inovatoare și originale tehnologii care optimizează munca și reduc costurile. Ne alegem partenerii cu același principiu, de aceea suntem mereu la înălțimea  așteptărilor clienților noștri.

Partenerii Noștri

Și pentru că nimic cu adevărat valoros și durabil nu se realizează decât prin colaborare, am ales cei mai potriviți parteneri și dezvoltatori de servicii premium.

CoNSTRUIESTE-TI AFACEREA CU CEI MAI BUNI

Creativitatea este brand-ul nostru! Împreună construim lucruri incredibile.

Google Business Starter
Suită de birou profesională până la 300 de utilizatori, cu 30 GB de stocare pentru fiecare.

Preț standard: 5,2 € per utilizator pe lună.

Versiunea Business Starter este o suită de aplicații de productivitate și colaborare care oferă companiei dvs. e-mail profesional, soluții de conferințe video sigure, calendare partajate, editare de documente online și multe altele.

Suită de aplicații Office de colaborare
Cu Business Starter, organizația dvs. are acces la serviciile Google Workspace, de exemplu:

Gmail: trimiteți și primiți e-mailuri utilizând adresa profesională, de exemplu marco@company.ro

Meet: Alăturați-vă întâlnirilor video securizate de pe laptop sau alte dispozitive (până la 100 de participanți)

Calendar: Partajați calendare pentru a programa întâlniri și a programa evenimente Documente: Colaborați în timp real cu alte persoane la documente, foi de calcul și prezentări online

Drive: Stocați-vă fișierele și faceți-le în siguranță în cloud cu 30 GB de stocare per utilizator Comunicați prin chat în grup sau individual cu text și conținut media îmbogățit

Verificări administrative
Echipa dvs. administrativă sau IT poate, de asemenea:

Gestionați conturile de utilizator și setările de securitate din Consola de administrare centrală

Controlați accesul utilizatorului la funcții și servicii

Gestionați dispozitivele mobile de la distanță.

Urmăriți tendințele de utilizare prin audituri și rapoarte.

Obțineți asistență non-stop de la experții Google Workspace

Adăugați mai multe funcții

Când aveți versiunea Business Starter, puteți trece ulterior la versiunea Standard Business sau Business Plus pentru mai multe funcții.