Google WorkSpace - soluția de email și colaborare de la Google pentru afacerea ta

O soluție completă și ușor de folosit pentru comunicarea în firma ta, fie că este vorba de emailuri, video conferințe sau accesarea și creare de documente.

Implementarea completă a serviciului Google Workspace pentru afacerea ta!

Google WorkSpace cuprinde mai multe aplicații “cloud” care permit echipei din firma ta să se conecteze și să lucreze în timp real de pe telefon, laptop sau tabletă, din orice colț al lumii dacă au o conexiune la interent.

O trăsătură distinctă a Google Docs (echivalentul lui Microsoft Word) și Google Sheet (echivalentul lui Microsoft Excel) este că se actualizează instant, iar astfel poți colabora în timp real cu colegii tăi care se află la birou, acasă, în țară sau oriunde în lume.

Ce este Google Workspace ( G Suite)

Toate instrumentele pentru lucru și comunicare într-un singur loc.Adresa de e-mail profesională, un set de aplicații de birou și capabilități avansate de administrare sunt numai câteva dintre avantajele soluției pentru afacerile bazate pe Google Cloud.

Gmail pentru a comunica ușor prin email

Gmail-ul este soluția ușoară de gestionare a conturilor de email, iar email-urile vor fi trimise folosind adresa de genul prenume.nume@domeniu.ro. Beneficiezi de 30GB spațiu de stocare și de toate funcționalitățile și securitatea oferite de Google.
BizAdv Hangouts

Convorbiri video securizate

Google Meet înseamnă videoconferințe sigure pentru companii. Organizezi întâlniri cu până la 250 de persoane, înregistezi și partajezi cu persoanele absente.Pentru începerea unei conversații este îndeajuns un link! Vei gasi functii importante precum: estomparea fundalului, reducerea zgomotului, efectuarea de sondaje și chat live.

Bizadv Calendar

Calendar pentru organizarea și eficientizarea muncii

Calendarul Google te ajută să lucrezi mai eficient și să reduci timpul cu planificarea. Acum este ușor să îți planifici întâlnirile: trimiți invitații și remindere automate către toți cei care trebuie să vină la o ședință, poți verifica disponibilitatea colegilor sau poți vedea dacă o sală de conferință este liberă. Câștigi timp și ești mai eficient.

google plus bizadv

Google+ pentru interactiunea cu clienții sau colegii

Creezi o comunitate online unde colegii tăi pot să împărtășească idei, stadii de proiecte și noutăți sau clienții tăi pot vedea noutăți, video-uri sau ultimele poze de produs.

Drive pentru stocarea de date și informațiii

Creezi, stochezi, accesezi documente și oferi posibilitatea echipei tale de a lucra împreună. Documentele din Google Drive sunt păstrate în sigurață, pot fi modificate în timp real. Pot fi accesate indiferent unde te afli și de pe ce dispozitiv dorești laptop, tabletă sau telefon.

docs bizadv

Docs pentru crearea și modificarea documentelor

În Google Docs poți crea și modifica documente direct în browser, nu ai nevoie de un soft specializat. Lucrezi împreună cu echipa pe un document și orice modificare adusă documentului este salvată automat. Ai toate versiunile modificărilor și oricând poți reveni la una din variantele inițiale.

sheets bizadv

Sheets pentru calcule

Nu trebuie să mai pierzi timp prețios calculând după vechile metode. Foile de calcul oferite de G Suite te ajută în acest sens, oferindu-ți șansa de a jongla între grafice și formule încorporate.

Slides pentru prezentări cu impact

Creezi și îmbunătățești prezentările pentru a-ți face cunoscute produsele și proiectele. La o prezentare se pot conecta mai mulți membri ai unei echipe și pot lucra împreună în timp real, chiar dacă nu sunt în același birou.

forms google bizadv

Forms pentru chestionare ușor de implementat

În Google Forms creezi chestionare, le trimiți și apoi poți analiza rezultatele în timp real. Interpretează datele cu ajutorul centralizarii făcute de Google Forms sau prelucrează-le cu Google Sheets.

bizadv cloud google

Cloud Search pentru a găsi informația de care ai nevoie

Cloud Search este la fel ca și Google Search, dar e conceput pentru G Suite. Poți căuta informații în email-uri, documente sau evenimente și să găsești ușor informația de care ai nevoie

cloud management bizadv

Mobile Management pentru blocarea dispozitivelor mobile

Un telefon furat poate fi o provocare pentru securitatea datelor firmei tale. Acum poți gestiona o situație neplăcută prin solicitarea blocării ecranului, setând al doilea factor de autentificare sau ștergerea selectivă a contului.

vault google bizadv

Vault pentru protecția și arhivarea datelor

Vault îți permite arhivarea informațiilor de pe GMail, Google Drive, Google Groups și Google Hangouts Meet. Poate fi folosit pentru a găsi anumite informații sau poate fi utilizat în cazul litigiilor sau problemelor de ordin juridic care se pot ivi. De exemplu dacă o persoană șterge un e-mail intenționat, acest email va putea fi recuperat.

Alege pachetul Google WorkSpace care ți se potrivește

5.2/lună

sau 62.4€ / utilizator / an + TVA

Business Starter

10.4/lună

sau 124.8€ / utilizator / an + TVA

Business Standard

15.6/lună

Pachet Business Plus

Google Business Starter
Suită de birou profesională până la 300 de utilizatori, cu 30 GB de stocare pentru fiecare.

Preț standard: 5,2 € per utilizator pe lună.

Versiunea Business Starter este o suită de aplicații de productivitate și colaborare care oferă companiei dvs. e-mail profesional, soluții de conferințe video sigure, calendare partajate, editare de documente online și multe altele.

Suită de aplicații Office de colaborare
Cu Business Starter, organizația dvs. are acces la serviciile Google Workspace, de exemplu:

Gmail: trimiteți și primiți e-mailuri utilizând adresa profesională, de exemplu marco@company.ro

Meet: Alăturați-vă întâlnirilor video securizate de pe laptop sau alte dispozitive (până la 100 de participanți)

Calendar: Partajați calendare pentru a programa întâlniri și a programa evenimente Documente: Colaborați în timp real cu alte persoane la documente, foi de calcul și prezentări online

Drive: Stocați-vă fișierele și faceți-le în siguranță în cloud cu 30 GB de stocare per utilizator Comunicați prin chat în grup sau individual cu text și conținut media îmbogățit

Verificări administrative
Echipa dvs. administrativă sau IT poate, de asemenea:

Gestionați conturile de utilizator și setările de securitate din Consola de administrare centrală

Controlați accesul utilizatorului la funcții și servicii

Gestionați dispozitivele mobile de la distanță.

Urmăriți tendințele de utilizare prin audituri și rapoarte.

Obțineți asistență non-stop de la experții Google Workspace

Adăugați mai multe funcții

Când aveți versiunea Business Starter, puteți trece ulterior la versiunea Standard Business sau Business Plus pentru mai multe funcții.