Servicii optimizare SEO

Promovarea site-ului cu focus pe creșterea traficului

Servicii SEO dedicate

Audit SEO, optimizare interna a site-ului sau a magazinului promovat, campanii solide de promovare prin intermediul backlink-urilor sau eliminarea oricarui tip de penalizare suferit─â ├«n urma update-urilor de algoritmi. Avem solu╚Ťia potrivit─â pentru afacerea ta!

De ce este necesar un audit SEO? O campanie SEO trebuie s─â fie precedat─â de un audit ce scoate la suprafa╚Ť─â aspectele negative pe care site-ul t─âu le ├«nt├ómpin─â la nivel on-page (metadate, etichete HTML ╚Öi con╚Ťinut) ╚Öi off-page (profil de backlink-uri, procentaj de ancore). Un audit SEO este absolut necesar ├«n masur─â ├«n care viza╚Ťi o pozi╚Ťie superioar─â ├«n SERP, o autoritate a site-ului recunoscut─â de Google ╚Öi antrenarea ratelor de conversie.

Pentru o afacere online axat─â pe vizibilitate, procesul de optimizare SEO On-Page este extrem de important. Optimizarea SEO On-Page presupune eficientizarea site-ului la nivel de con╚Ťinut, metadate, etichete HTML relevante, design ╚Öi timp de ├«ncarcare. Agen╚Ťia noastr─â ofer─â servicii de optimizare On - Page at├ót pentru clien╚Ťii care aleg campaniile propuse de speciali╚Ötii no╚Ötri, c├ót ╚Öi pentru persoanele care doresc doar s─â reglementeze paginile optimizate defectuos.

Un proces vital in optimizarea SEO const─â ├«n alcatuirea unui profil de backlink-uri calitative ╚Öi naturale, care nu se pot ob╚Ťine altfel dec├ót prin crearea con╚Ťinutului de calitate ╚Öi prin colaborari cu publisheri cunoscu╚Ťi la nivel local si na╚Ťional. Campania de optimizare SEO off-page se deruleaz─â p├óna la atingerea obiectivelor men╚Ťionate ├«n contract. Ulterior, pute╚Ťi opta pentru mentenan╚Ť─â site-ului pe care il admistra╚Ťi astfel ├«nc├ót s─â ├«mbun─ât─â╚Ťim pozi╚Ťiile acestuia ├«n Google.

Algoritmii Google se schimb─â constant, iar odat─â cu ei ╚Öi pozi╚Ťia unui site poate suferi modific─âri. Totu╚Öi, de cele mai multe ori, sc─âderea pozi╚Ťiei este generat─â de practicile Black si Grey Hat SEO, pe care Google le prive╚Öte printr-o optic─â lipsit─â de etic─â. Pentru a depista sursa penaliz─ârilor unui site este nevoie de o analiz─â off-page riguroas─â, care va semnala link-urile de o calitate indoielnica ob╚Ťinute ├«n trecut. Efectu─âm aceasta analiza ├«nca de la inceputul fiecarei campanii men╚Ťionate ├«n contract. Ulterior, pute╚Ťi opta pentru mentenan╚Ť─â site-ului pe care il admistra╚Ťi astfel ├«ncat s─â ├«mbun─ât─â╚Ťim pozi╚Ťiile acestuia ├«n Google.

TOP 3 efecte generate de optimizarea strategica a site-ului dvs

Cre╚Öterea traficului organic ╚Öi a pozi╚Ťiilor pe cuvinte cheie ├«n Google

├Ämbun─ât─â╚Ťirea pozi╚Ťiilor pe cuvinte cheie ├«n Google prin optimizare (raportat ╚Öi la volumul lor de c─âutare) va genera ╚Öi o crestere a traficului organic. Nivelul crescut de trafic reprezint─â modificarea variabilei ├«n ecua╚Ťia ÔÇťEcommerceÔÇŁ:

[Trafic] ÔÇó [Rata de conversie] = Num─âr de clien╚Ťi

Vizibilitate f─âra limite ├«n fa╚Ť─â clien╚Ťilor t─âi

Pozi╚Ťion─ârile de TOP ├«n Google reprezint─â afi╚Öarea f─âra limite ├«n fa╚Ťa audien╚Ťei/clien╚Ťilor t─âi. Spre deosebire de campaniile pl─âtite (Google Adwords), unde afi╚Öarea pe cuvinte cheie este limitat─â de buget, geoloca╚Ťie, device, or─â, vizibilitatea organic─â(obtinut─â prin optimizare) este nelimitat─â, fiind ├«n rezultatele SERP la orice or─â, ├«n orice loca╚Ťie ╚Öi pe orice tip de device.

Cre╚Öterea conversiilor asistate privind ciclul de achizi╚Ťie al userilor

Ciclul de achizi╚Ťie/generare lead este unic ├«n func╚Ťie de audien╚Ť─â ╚Öi reprezint─â provocarea cea mai mare pentru marketeri. Traficul organic este o resurs─â din ce ├«n ce mai folosit─â de speciali╚Ötii PPC, ├«n cadrul campaniilor de Display / personalizare interac╚Ťiune, privind asistarea clientului p├ón─â la pasul final: achizi╚Ťia/├«ndeplinirea obiectivului.

Traficul organic reprezint─â resursa viabil─â care poate ├«mbun─ât─â╚Ťi toat─â campania Google Adwords at├ót prin cuvintele cheie organice optimizate, c├ót ╚Öi pentru ├«mbunat─â╚Ťirea KPI-urilor (Performance Marketing).

CONSTRUIE╚śTE-╚ÜI AFACEREA CU CEI MAI BUNI

Creativitatea este brand-ul nostru! Împreună construim lucruri incredibile.

Google Business Starter
Suită de birou profesională până la 300 de utilizatori, cu 30 GB de stocare pentru fiecare.

Pre╚Ť standard: 5,2 ÔéČ per utilizator pe lun─â.

Versiunea Business Starter este o suit─â de aplica╚Ťii de productivitate ╚Öi colaborare care ofer─â companiei dvs. e-mail profesional, solu╚Ťii de conferin╚Ťe video sigure, calendare partajate, editare de documente online ╚Öi multe altele.

Suit─â de aplica╚Ťii Office de colaborare
Cu Business Starter, organiza╚Ťia dvs. are acces la serviciile Google Workspace, de exemplu:

Gmail: trimite╚Ťi ╚Öi primi╚Ťi e-mailuri utiliz├ónd adresa profesional─â, de exemplu marco@company.ro

Meet: Al─âtura╚Ťi-v─â ├«nt├ólnirilor video securizate de pe laptop sau alte dispozitive (p├ón─â la 100 de participan╚Ťi)

Calendar: Partaja╚Ťi calendare pentru a programa ├«nt├ólniri ╚Öi a programa evenimente Documente: Colabora╚Ťi ├«n timp real cu alte persoane la documente, foi de calcul ╚Öi prezent─âri online

Drive: Stoca╚Ťi-v─â fi╚Öierele ╚Öi face╚Ťi-le ├«n siguran╚Ť─â ├«n cloud cu 30 GB de stocare per utilizator Comunica╚Ťi prin chat ├«n grup sau individual cu text ╚Öi con╚Ťinut media ├«mbog─â╚Ťit

Verific─âri administrative
Echipa dvs. administrativ─â sau IT poate, de asemenea:

Gestiona╚Ťi conturile de utilizator ╚Öi set─ârile de securitate din Consola de administrare central─â

Controla╚Ťi accesul utilizatorului la func╚Ťii ╚Öi servicii

Gestiona╚Ťi dispozitivele mobile de la distan╚Ť─â.

Urm─âri╚Ťi tendin╚Ťele de utilizare prin audituri ╚Öi rapoarte.

Ob╚Ťine╚Ťi asisten╚Ť─â non-stop de la exper╚Ťii Google Workspace

Ad─âuga╚Ťi mai multe func╚Ťii

C├ónd ave╚Ťi versiunea Business Starter, pute╚Ťi trece ulterior la versiunea Standard Business sau Business Plus pentru mai multe func╚Ťii.