Office 365

Cresterea productivitatii angajatilor, securitatea datelor si comunicarea prompta cu clientii reprezinta pilonii de care depind veniturile si evolutia unei companii. Pentru aceasta, sunt necesare solutii bazate pe cele mai recente tehnologii, ca Office 365, care pot oferi o agilitate sporita afacerii, productivitatii dar si mobilitate crescuta a angajatilor si posibilitatea de a comunica si colabora de pe orice dispozitiv conectat la internet din orice locatie s-ar afla.

De ce Office 365?

Office 365este un serviciu Microsoft, cu abonament bazat pe cloud, care reunește cele mai bune instrumente de colaborare, combinând aplicațiile de top din clasa lor cu servicii puternice în cloud, permițând astfel oricui să creeze și să colaboreze facil.
Suita vine in sprijinul acelor companii care doresc să se concentreze pe operațiunile de bază ale afacerii, mai degrabă decât pentru a pierde timp coordonând departamente, echipe, clienți; a se  deplasa pentru a se întalni cu parteneri, angajați și clienți de pe tot globul; folosind metode tradiționale, nesigure, offline pentru a lucra, a stoca, a partaja și a manipula datele organizaționale. .

Cui se adresează?

Office 365 este un serviciu ce se adreseaza atat companiilor mici si mijlocii cat celor de nivel enterprise, indeplinind cele mai riguroase cerinte legate de confidentialitatea, securitatea, si administrarea datelor.

Suita de productivitate Office 365 include dreptul de utilizare atat pentru suita Office Online (Word, Excel, PowerPoint, Outlook si OneNote, atat pentru PC, cat si pentru Mac, si Publisher si Access doar pentru PC, dar si la aplicatii de partajare de fisiere, conferinte online, mesagerie instant prin intermediul unui abonament lunar, bazat pe platforma cloud, Microsoft Azure. Accesul la aceste aplicatii se poate realiza simplu si rapid, cu zero investitii initiale, prin plata unui simplu abonament lunar.

 

.

Functionalități Office 365

Beneficii Office 365

Alege pachetul Office 365 care ți se potrivește

Business

8
80
lunar
 • sau 105.60€ / utilizator / an + TVA
 • Această versiune este excelentă pentru companiile care au nevoie de aplicații Office, de stocare și de partajare de fișiere.

Business Premium

10
50
Lunar
 • sau 125 € / utilizator / an + TVA
 • Versiunea pentru companiile care au nevoie de un e-mail de afaceri, pachetul de birou și alte servicii de afaceri.
Cel mai Vândut

Essentials

4
20
Lunar
 • sau 50.40 € / utilizator / an + TVA
 • Pentru companiile care au nevoie de e-mail de afaceri și alte servicii de afaceri. Aplicațiile Office nu sunt incluse.

Enterprise E1

6
70
Lunar
 • sau 80.40 € / utilizator / an + TVA
 • Versiunea include servicii de afaceri: e-mail, stocare și partajare de fișiere, office online, întâlniri și mesagerie.

Business Enterprise E3

19
70
lunar
 • sau 236.40€ / utilizator / an + TVA
 • Versiunea pentru companiile care au nevoie de un e-mail de afaceri, pachetul de birou și alte servicii de afaceri.

Business Enterprise E5

34
40
Lunar
 • sau 411.80 € / utilizator / an + TVA
 • Versiunea pentru companiile care au nevoie de un e-mail de afaceri, pachetul de birou și alte servicii de afaceri.

Google Business Starter
Suită de birou profesională până la 300 de utilizatori, cu 30 GB de stocare pentru fiecare.

Preț standard: 5,2 € per utilizator pe lună.

Versiunea Business Starter este o suită de aplicații de productivitate și colaborare care oferă companiei dvs. e-mail profesional, soluții de conferințe video sigure, calendare partajate, editare de documente online și multe altele.

Suită de aplicații Office de colaborare
Cu Business Starter, organizația dvs. are acces la serviciile Google Workspace, de exemplu:

Gmail: trimiteți și primiți e-mailuri utilizând adresa profesională, de exemplu marco@company.ro

Meet: Alăturați-vă întâlnirilor video securizate de pe laptop sau alte dispozitive (până la 100 de participanți)

Calendar: Partajați calendare pentru a programa întâlniri și a programa evenimente Documente: Colaborați în timp real cu alte persoane la documente, foi de calcul și prezentări online

Drive: Stocați-vă fișierele și faceți-le în siguranță în cloud cu 30 GB de stocare per utilizator Comunicați prin chat în grup sau individual cu text și conținut media îmbogățit

Verificări administrative
Echipa dvs. administrativă sau IT poate, de asemenea:

Gestionați conturile de utilizator și setările de securitate din Consola de administrare centrală

Controlați accesul utilizatorului la funcții și servicii

Gestionați dispozitivele mobile de la distanță.

Urmăriți tendințele de utilizare prin audituri și rapoarte.

Obțineți asistență non-stop de la experții Google Workspace

Adăugați mai multe funcții

Când aveți versiunea Business Starter, puteți trece ulterior la versiunea Standard Business sau Business Plus pentru mai multe funcții.